Henkilökunta

Café Elsaa pyörittää viisi restonomiopiskelijaa, jotka saivat mahdollisuuden työllistää itsensä kesän aikana Hatanpään kartanolla. Haluamme palvella asiakkaitamme ammattitaidolla ja ilolla.

Katru

24-vuotias jyväskyläläinen, jolta löytyy työkokemusta enemmän matkailu-alalta. Tykkään ottaa riskejä ja on mahtavaa saada uusia kokemuksia yrittäjyydestä! Olen kova tee hifistelijä ja yksi lemppareistani onkin Café Elsan oma nimikkotee.

Salla

Olen porukkamme kuopus, 22-vuotias, alunperin raisiolainen leipuri-kondiittori. Työkokemusta mulla on ravintola, – ja elintarvikealalta. Mulle on tärkeää luoda laadukkaita tuotteita asiakkaillemme sekä se että kahvilassamme viihdytään.

Mira

24-vuotias ylioppilas-kokki. Pirtsakka nuor flik Raumalta. Kahvilassa minut tunnistaa siitä, että puuhastelen koko ajan, en osaa vain olla paikoillani.

Iiri

Olen 23-vuotias tyttö Etelä-Karjalasta. Minut tunnistaa kahvilassa iloisesta ja reippaasta asiakaspalveluasenteestani sekä kuuluvasta äänestä. Olen todella ylpeä kesäkahvilastamme ja siitä, että pääsemme tuottamaan upeita elämyksiä ihanille asiakkaillemme. Nähdään Kartanolla!

Emilia

Olen 22-vuotias ja Porista kotoisin, mutta muutin Tampereelle opiskelemaan muutama vuosi sitten. Aikaisemmalta koulutukseltani olen ylioppilas, mutta kahvila-ala on aina ollut se mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Kokemusta kahvilasta työskentelystä löytyy, mutta yrittäjyys on aivan tuntematon osa-alue minulle.