Teemasunnuntait

Järjestämme Café Elsassa kesän aikana erilaisia teemapäiviä melkein joka sunnuntai. Teemapäivillä haluamme tuoda Hatanpään kartanon alueelle jotain uutta koettavaa, ja teemapäivät ovatkin mainio sunnuntaipäivien ajanviettopaikka koko perheelle!

Kesän teemapäivät

26.5. Avajaiset klo. 12-18

Tule viettämään kanssamme Café Elsan virallisia avajaisia ja kesän aloitusta! Tarjolla erilaisia herkkuja ja muun muassa laadukkaita Pirkanmaan paahtimon kahveja. Tule hyödyntämään avajaistarjouksemme ja nauttimaan Hatanpään kartanon upeasta miljööstä!

2.6. Koko perheen kesäpäivä klo. 12-18

Tulkaa koko perheen kera kahvilalle viettämään sunnuntaipäivää! Päivän aikana mahdollista toteuttaa perheen omatoiminen suunnistusaktiviteetti. Tehtävä lapun saa mukaan Café Elsan kahvilasta, jonka jälkeen saa vapaasti etsiä tehtävä lapun asioita ympäri Hatanpään puistoa.

9.6. Pohjoismaalainen -brunssi 18€ klo 12-15

Pohjoismaisella brunssillamme tuttuja makuja niin Suomesta kuin Ruotsista, Norjasta ja Tanskastakin. Varaathan pöydän brunssille viimeistään 6.6. laittamalla sähköpostia kartano.elsa@gmail.com tai soittamalla puh. 040 372 9847.

Alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja 4-13-vuotiaat maksavat 1€/ikävuosi.

16.6. KAHVILA SULJETTU

Kartanolla yksityistilaisuus, jonka vuoksi kahvila suljettuna.

23.6. JUHANNUS, KAHVILA SULJETTU

Olemme suljettuna 21.-23.6. Hyvää Juhannusta asiakkaillemme!

30.6. Disneyn taikaa kartanolla klo. 12-18

Kahvilassa saattaa näkyä Disney teemaisia kahvilayrittäjiä, jotka toivovat, että perheen pienimmätkin ottavat teemasta ilon irti ja mekin saamme nähdä päivän aikana eri Disney-hahmoja! Päivän aikana mahdollista suorittaa koko perheen omatoiminen valokuvasuunnistus.

7.7. Se ois Tampere päivä nääs! klo. 12-18

Tule kahvilalle kokemaan oikea tamperelaisuus! Kahvilassa on messupöytä, josta pidetään päivän aikana visailu jonka voittaja saa palkinnon.

14.7. Rentouta mielesi kartanolla klo. 12-18

Tule rentoutumaan Hatanpään kartanon upeaan miljööseen! Päivän aikana muun muassa Ninan joogan järjestämä puistojooga (5€) ja äänimaljarentoutus (10€), joista saat lisätietoa http://www.ninanjooga.fi ja maksu suoraan hänelle tunnin alussa. Sen lisäksi kahvilan yläkerrassa on silent room, johon voit tulla nauttimaan kahvia hiljaisuudessa. Tämän lisäksi kartanolla vierailee Koirakaverit, joita voi tulla tapaamaan klo. 14.00-16.00!

21.7. Eurooppalainen brunssi 18€ klo 12-15

Brunssilla pääset sukeltamaan Euroopan eri maiden lumoaviin makuihin. Varaathan pöydän brunssille viimeistään 18.7. laittamalla sähköpostia kartano.elsa@gmail.com tai soittamalla puh. 040 372 9847.

Alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja 4-13-vuotiaat maksavat 1€/ikävuosi.

28.7. Historian havinaa ruusutarhassa klo. 12-18

Tule kokemaan historian täyteinen päivä kahvilallamme ja ihastelemaan kartanon upeaa ruusutarhaa! Tulemme järjestämään Instagram-kilpailun päivään liittyen.

Järjestämme päivän aikana opastatetun kierroksen, jonka pitää Katariina, yksi kahvilayrittäjistä! Kierros alkaa klo. 13.00 kartanon etupihalta, jonka jälkeen kierrämme hieman lähi-aluetta. Kierroksen aikana kerrotaan hieman tarkemmin niin kartanon kuin myös yleisesti alueen historiasta.

Päivän aikana pääsee nauttimaan myös live musiikista, sillä esiintymään saapuu klo. 15.00 haitaristi!

4.8. Hyvän olon kasvisbrunssi 18€ klo 12-15

Kesän viimeisellä brunssillamme tarjolla hyvää oloa kasvisruoasta. Tarjolla myös vegaanisia vaihtoehtoja. Kartanolla on myös paikalla hieroja, joten tervetuloa avaamaan niskajumit ja nauttimaan upeasta brunssista sekä hyvästä olosta! Hieronnan kesto 15min ja hinta 10€. Hieronta maksetaan suoraan hierojalle. Varaathan pöydän brunssille viimeistään 1.8. laittamalla sähköpostia kartano.elsa@gmail.com tai soittamalla puh. 040 372 9847.

Alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja 4-13-vuotiaat maksavat 1€/ikävuosi.

11.8. Kesäsunnuntaiden päättäjäiset klo. 12-18

Tule viettämään kanssamme kesän viimeistä Teemasunnuntaita! Kesä alkaa pikkuhiljaa tulla päätökseensä, mutta muistattehan kuitenkin, että olemme vielä elokuun loppuun asti auki!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.