Kahvit

Käytämme kahvilassamme laadukkaita Pirkanmaan paahtimon kahveja, jotka paahdetaan käsityönä Sarankulmassa vain neljän kilometrin päässä Hatanpäältä. Kahvit tulevat meille papuina, jotka jauhamme itse jokaista kahvia varten, jolloin asiakkkaamme saavat varmasti mahdollisimman tuoretta kahvia.

Suodatinkahvit

Suodatinkahvina käytämme vaihtelevasti joko Honduras Santa Rosa luomukahvia, joka tulee kuuden osuuskunnan yhteenliittymältä tai Roman Peña pientilakahvia. Honduras on maultaan miellyttävä ja ryhdikäs, ja siinä on nougatin ja pähkinän vivahteita. Roman Peña pientilakahvi on luonteeltaan erittäin pehmeä ja melko matalahappoinen, ja sen maussa on pähkinäisyyttä ja ruusunmarjaa.

Erikoiskahvit

Espressokahvina käytämme brasilialaista San Rafael tilakahvia, josta valmistamme erilaiset erikoiskahvimme. San Rafael on tummapaahtoinen ja maultaan se on pähkinäinen, tummasuklainen ja rusinainen.

Espresso

Yksi tai kaksi annosta espressoa yhdessä kupissa.

Cappuccino

Annos espressoa, höyrytettyä maitoa ja maitovaahtoa.

Caffé Latte

Kaksi annosta espressoa ja loput höyrytettyä maitoa.

Latte Macchiato

Yksi annos espressoa kaadetaan vaahdotetun maidon päälle pitkään lasiin.

Cafe Mocha

Annos espressoa,  höyrytettyä maitovaahtoa, suklaakastiketta ja kermavaahtoa.

Jäälatte

Espresso, johon sekoitettu kylmää maitoa ja jäitä.

Meiltä saa myös tavallisen maidon lisäksi kauramaitoa sekä erilaisia makusiirappeja kahvin joukkoon.

Kahvipaketit kotiin

Voit myös ostaa meiltä mukaasi kotiin tai tuliaisiksi Pirkanmaan paahtimon Kaupunginosa-kahveja (Pispalan nousut, Tammelan voima, Kalevan kaski ja Pyynikin humina), jotka jauhamme sinulle paikan päällä. Lisäksi valikoimastamme löytyy valmiiksi jauhettua Metropolis Tampere-kahvia, jota löytyy sekä tummana että vaaleana.