Oheistuotteet

Kahvilassamme on myynnissä erilaisia oheistuotteita, kuten kahveja ja teitä, sekä Tampere Seuran erilaisia Tampere-aiheisia matkamuistoja, jotka ovat esimerkiksi oiva tuliainen kotiin vietäviksi. Lisäksi voit ostaa mukaasi Pirkanmaan paahtimon kahvipaketteja ja Teeleidin Café Elsalle suunnittelemaa nimikkoteetä.

Finnish Plant Ruusun Terälehtihillo

Valikoimastamme löytyy myös Finnish Plantin valmistamaa Ruusun terälehtihilloa, joka valmistetaan Huittisten Vampulassa, Kotajan maatilalla viljellyistä Rosa Rugosan kukista, ja Suomen pohjoinen ilmasto ja valoisat kesäyöt antavat sille hienostuneen aromin.

”Maku on ruusuinen, ryhdikäs ja raikas. Se laajentaa ja tukee muita voimakkaita makuja mm. makeaa, mausteista ja hapanta. Hillossa on miellyttävä ja pitkä jälkimaku. Finnish Plant Ruusun Terälehtihillo avaa käyttäjilleen uuden makuyhdistelmien maailman. Ruusun kukan terälehti sisältää suuria määriä terveellisiä flavonoideihin lukeutuvia antocyaaneja. Hilloon on lisätty 25 % luomusokeria. Mausteena vähän herukkaa ja sitruunaa. Sisältää myös vettä, pektiiniä ja sitruunahappoa. Hilloon ei ole lisätty muita säilöntäaineita.”

ruusuhillo

ELSAN RAPARPERIUNELMA TEE

Oheismyynnissä on myös jyväskyläläisen Teeleidin meille suunnittelema nimikko vihreä tee, Elsan raparperiunelma tee 60g paketissa.

elsa

PIRKANMAAN PAAHTIMON KAHVIT

Meiltä on mahdollista ostaa myös kotiin vietäväksi neljää erilaista Tampere kaupunginosa kahveja 250g paketeissa, jotka jauhamme paikan päällä. Lisäksi valikoimastamme löytyy valmiiksi jauhettua Metropolis Tampere-kahvia, jota löytyy sekä tummana että vaaleana.

Pyynikin humina: pirteä ja hapokas
Pispalan nousut: maanläheinen luomukahvi
Tammelan voima: pehmeä ja voimakas, sopii erinomaisesti espressoksi
Kalevan kaski: pehmeä, semitumma, hiven paahteinen ja tumman suklaan vivahteinen

kaupunginosa

OMENASIEPPARI -MEHU

Oheismyynnistä voit ostaa myös Helsingistä tulevan Omenasiepparin mehua! Kaikki Omenasiepparin omenat poimitaan käsin ja mehustetaan paikallisesti, ja Omenasiepparin arvomaailman ytimessä onkin vastuullisuus.

TAMPERE SEURA

Meiltä voit ostaa kotiin vietäviksi Tampere Seuran postikortteja, pelikortit tai vaikka kangaskassin!